Emailové schránky na vlastní doméně

Emailové schránky s koncovkou vlastního doménového názvu vyžadují odpovídající hostingové služby. Cena hostingu se odvíjí od množství využitého prostoru pro emaily. Pro správnou funkčnost elektronické pošty je také potřeba nastavit další parametry u DNS záznamů domény. Musí dojít ke správné autorizaci doménového názvu za pomoci doménového klíče a dalších parametrů DKIM, DMARC, SPF. Pokud není pošta správně nastavena, končí obsah zpráv příjemcům často ve spamu nebo jsou maily nedoručitelné. Jestli je váš poštovní server správně nastaven můžete otestovat na stránkách www.mail-tester.com

V poslední době je velmi populární služba Microsoft 365. Emailové schránky na vlastní doméně se dají nastavit také pro službu Gmail. Populární jsou také schránky od poskytovatele Seznam, který umožňuje propojení s vlastní doménovou koncovkou.

Dopoučuji služby české společnosti Hosting90 a jejich balíčku pro Email90 nebo Email90 Plus. Nabízí neomezený počet emailových schránek a 5GB celkového prostoru za optimální cenu. Email90 Plus pak nabízí 15GB prostoru.

Nabízíme také řešení pro rozesílání hromadných emailů, včetně detailního přehledu jejich marketingové úspěšnosti. Aplikace Sendy.io, která je nabízena jako open-source řešení a která je kompatibilní s většinou typů schránek.