O projektu

Zabývám se oborem informačních technologií a vývojem webů od roku 2010.

Z počátku jsem se věnoval hlavně tvorbě jednoduchých HTML stránek s podporou kaskádových stylů a pohyblivých FLASH animací. Příchodem moderních redakčních systémů jsem se zaměřil na kódování šablon a na tvorbu pluginů pro WordPress. Přes redakční systémy Joomla, Drupal, Modx jsem se dostal právě k WordPressu a vzhledem k pozitivním zkušenostem a ohlasu zákazníků jsem u tohoto redakčního systému zůstal. Hlavně pro jeho univerzálnost při využití, jak už pro klasický web, tak po správu robustních E-commerce řešení.

Později jsem se krom online tvorby zaměřil také na další dovednosti v počítačovém sektoru. Několik let jsem pracoval pro IT společnost v Praze a pomáhal jsem při realizaci technických projektů a správu velkých podnikových sítí. V předchozích několika letech jsem se začal více věnovat zařízením pod operačním systémem Linux.

V současné době pracuji na volné noze. Pokud máte zájem o specifické nacenění Vašeho projektu, napište mi e-mail nebo přímo zavolejte. Služby, které nabízím naleznete na tomto webu v sekci služby.

Jan Tykal

Partneři